Nieuwe bundel ‘Naar een vaderland’ + live-sessie op dvd

Reinout_Verbeke_Naar_een_vaderland_cover_2015 Reinout met Nevenwerking - Live-dvd De Schaduwsessie

De voorbije maanden hard gewerkt aan Naar een vaderland, een themabundel over oorsprong en oorspronkelijkheid, in opdracht van mijn geboortestad Roeselare. Hij bevat vijftien gedichten en een dvd met een speciale live-sessie van Reinout met Nevenwerking. Daarop brengen gitarist Bart Couvreur, zanger Jeroen Degrieck en ik in Cultuurkapel De Schaduw een aantal nieuwe nummers en een lo-fi versie van ‘De achterkant van flatgebouwen’. Voor regie, beeld, geluid en montage konden we rekenen op een aantal fantastische mensen, onder wie cameraman Pieter Van Alphen en regisseur-monteur Frank Mielants.

Het beeld op de cover is het intrigerende kunstwerk ‘Evolution’ van Greet Desal, subtiel weer tot schets gemaakt door Bart Couvreur. De bundel en dvd verschijnen op 28 januari 2015, aan het begin van de Poëzieweek. Voorstelling (met de versterkers aan, natuurlijk) in bibliotheek en kenniscentrum ARhus, Roeselare

Evolution - Greet DesalEvolution - Greet Desal

This entry was posted in Reinout met Nevenwerking, Reinout Verbeke. Bookmark the permalink.