RmN haalt finale Nekkawedstrijd

Na akoestische preselecties in Folkcentrum Dranouter en luide halve finales in Studio Herman Teirlinck … halen we de finale van Nekkawedstrijd! Van 113 bands uit Vlaanderen en Nederland naar 7 finalisten, we staan er nog een beetje van te kijken. Op zaterdag 8 februari 2014 geven we alles in de Grote Zaal van de Arenbergschouwburg. Drie nummers, waarvan één opgelegd werk. Tickets (12 euro) kun je bestellen via de website van de Arenberg. We hebben jullie steun nodig! Wordt sowieso een hoogstaande avond, met deze finalisten:

  • Reinout met Nevenwerking
  • Johannes Wannyn
  • Wally & de technisch werklozen
  • Rembert & Peter
  • Kiki Schippers (NL)
  • Vuigtuig (NL)
  • Thijs Maas (NL)

 

This entry was posted in Reinout met Nevenwerking. Bookmark the permalink.