RmN haalt finale van Maanrockrally

Maanrockrally2013We hebben de finale van Maanrockrally gehaald! Reinout met Nevenwerking speelt dus op 27 juni (op de DIJLEFEESTEN, IJzerenleen, Mechelen, om 19u). Samen met veelbelovende bands als PolarJacket (Coldplay tweette een van hun nummers), Tout Va Bien (winnaar De Nieuwe Lichting van StuBru), Al di Miseria, Woolf en The Band of Willies.

Juryleden zijn: Roos Van Acker (die weer repeteert met Eden – Oooooh, those great nineties!), Luc Nowé (Poppunt), Tamara Van Hul (Universal Music), Ken Flament alias Fatty K (beatboxer), Kurt Moens (vzw Mechelse Feesten).

UPDATE: We zijn heel eervol vijfde geworden tijdens een muzikaal erg straffe avond. Ik stampte vooral mee met PolarJacket, die eerste eindigde, Al di Miseria en The Band of Willies.

 

This entry was posted in Reinout met Nevenwerking. Bookmark the permalink.